0

Teknoloji takipçilerine bu gün Samsung'tan önemli Birkaç haberi derleyip sunacağız. Teknoloji devi Samsung'ta mobil kategoride önemli değişiklikler yaşanıyor. Samsung'un en önemli telefon modellerinden biri olan Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesi Türkiye'ye de geldi. Bunun yanında yazımızda Samsung'un yeni telefon modellerinden biri olan Galaxy Fonblet ile ilgili bazı bilgileri aktaracağız. Son olarakta kısaca Galaxy S4'ün test sonuçlarından bahsedeceğiz. Bu önemli haberlerin hem Samsung takipçileri tarafından hem de teknoloji severler tarafından ilgiyle karşılanacağını düşünüyoruz. Başlayalım;

Galaxy S3 4.1.2 Türkiye Güncellemesi

Güncelleme sabah 9 itibariyle başladı ve sorunsuz bir update için Türkiye'deki kullanıcılara kısım kısım güncelleme dağıtılacak. Size daha gelmediyse endişe etmeyin ve bekleyin. Galaxy S3 için Android 4.1.2 güncellemesiyle şu özellikler telefonunuza eklenecek;
Android 4.1.2 Galaxy S3 Özellikleri
  • Paper Artist: Bu özellikle resimleriniz üzerinde daha rahat ve gelişmiş düzenlemeler yapabileceksiniz.
  • Okuma Modu: Bu özellik sayesinde tarayıcınızda görüntülediğiniz sayfaların font boyutlarını kendi isteğinize göre düzenleyebileceksiniz.
  • Kamera İçin Düşük Işık: Yapılan bu güncelleme ile artık Galaxy S3'ünüz ile düşük ışıklarda daha kaliteli fotoğraflar çekebileceksiniz. Eleştirilere neden olan bu durum bakalım düzeltilebilmiş mi?
  • Multi Window: Aynı anda iki farklı uygulamayı daha rahat kullanabilmeniz için yapılan bu güncelleme ilgi çekici gibi görünüyor.
  • Page Buddy: Telefon kullanımını kolaylaştırmaya yönelik yapılan bu güncelleme ile telefonunuz artık ne yapmak istediğinizi algılayacak. Örneğin kulaklığı taktığınızda müzik çalar karşınıza gelecek...
  • Kurulum Sihirbazı: Telefonunuzu açtığınızda karşınızda olacak bu özellik sayesinde herkes daha basit ve hızlı bir deneyime sahip olacak.
  • Ses Dengesi: Kulaklıklar için ses ile ilgili yapılan bu güncelleme ile kontrol kullanıcıya veriliyor.

Galaxy Fonblet

Samsung'un ilk olarak Avrupa pazarında satışa sunulacağı konuşulan telefonu Galaxy Fonblet'in ne zaman piyasaya çıkacağıda belli değil. Konuşulanlardan en önemlisi ekran kalitesiyle ilgili. Samsung son çıkardığı modellerde ekran kalitesine, görüntü canlılığına çok önem veriyor. Ekranın 5.8 inc olacağı söylenen Galaxy Fonblet tableti için yakın zamanda daha detaylı bilgiler gelir diye umuyoruz.

Galaxy S4

Galaxy S3 hala piyasadaki en iyi telefonlardan biri olarak satılmaya devam ediliyor. Bu süreçte gelen haberlere göre Samsung'un Galaxy S4 için testler yaptığı konuşuluyor. Detaylar şu şekilde. Telefonda 4 çekirdekli Exynos 5440 ve 5450 birimleri kullanılacak. Fakat yapılan testlerde 8 çekirdekli Exynos Octa'nın kullanıldığını söylemekte fayda var. Galaxy S4 Android'in 4.2.1 sürümü ile test edildi ve muhtemelen o şekilde piyasaya sürülecek. Galaxy S4'ün Mayıs ayında düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması ve detaylı bilgi verilmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

 
tic
Top