0
İPhone çeşitli sorunlarıyla yine gündemde. İPhone alanların çoğu bin pişman, ancak elden bir şey gelmiyor. İPhone bu defa yılbaşında şaşırdı. 
İPhone zaten çeşitli sorunlarla teknolojinin gündeminden inmiyor. Bu defa da İPhone’larda bulunan beni rahatsız etme özelliği yılbaşında şaşırdı. Bu özellik 2011’in yılbaşında da şaşırmıştı. Bu özellikten bahsedelim. Bu özellik sizin özel günlerde rahatsız olmamanız için İPhone’lara eklenen bir özelliktir. Örneğin yılbaşında belirli saatlerde bu özellik otomatik olarak devreye girer ve otomatik olarak devreden çıkar. Bu özellik devredeyken size ulaşmak isteyen kişi ulaşamaz. Çünkü telefonunuzubn sesi çıkmaz. Otomatik bir ses kısma özelliği de diyebiliriz. Bu özellik yılbaşında şaşırdı ve devreye girmedi. 

İPhone bu sorun için bir açıklama yapmamayı tercih etti. Şu anda bir düzeltme yaması da yayınlanmış değil. Kullanıcılar bu özelliğin neden sürekli şaşırdığını merak ediyorlar ve bu konu hakkında Apple’dan çok şikayetçiler. 

Bu özelliğin gereksiz olduğunu düşünmeyen de yok değil. Eğer rahatsız olmak istemiyorsanız ya telefonunuzu kapatırsınız, ya da telefonunuzu sessize alırsınız. Bunu yapmanız yeterlidir. Otomatik olmasa da olabilir. En azından Apple’ın yayınladığı yamaları yüklemek zorunda kalmazsınız.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top