0
Facebook sosyal ağ olmanın dışında da boş durmuyor.Artık Mark Zuckerberg’e sosyal ağı yönetmek yetmiyor. Daha büyük işlere atılmak istiyor. Teknoloji alanında da kendini göstermek isteyen Mark Zuckerberg Facebook adında bir akıllı cep telefonu çıkartacak
Zuckerberg Facebook adındaki cep telefonunu iddialı bir şekilde çıkartmayı planlıyor. Yarın asıl bombayı patlatacak olan Facebook tanıtımı ile bomba patlatmayı düşünüyor. Facebook üreteceği telefonun sevileceği yönünde düşüncelere sahip. Ancak bunu bilemeyiz. Çünkü insanlar bir şirketi bataklıktan çıkartabilir, ya da bataklığa itebilir. Bunu yapmak ellerinde. Bu nedenle telefon tanıtılmadan önce kesin bir şey söylemek yanlış olur. 

Tüm bu söylediklerimizin yanında bir de telefonun işletim sistemi ile ilgili bir haberi sizlere vereceğiz. Telefon Android ya da İOS işletim sistemini kullanmayacak. Kendi işletim sistemini yapacak. Söylenenlere göre Facebook OS diye geçen işletim sistemi Facebook’un akıllı telefonlarında kullanılacak. Yeni bir işletim sistemi geliyor. Yeni işletim sistemi ile beraber yeni bir mağaza da gelecek demektir. Sonuçta her işletim sisteminin kendine özel bir mağazası var.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top