0
Microsoft’un çok sevilen oyun cihazı olan Xbox serisi son zamanlarda yok satanlar arasında yer alıyor. Microsoft da buna bakarak yeni bir oyun cihazı yaptı. Ancak çıkış tarihi konusunda biraz sıkıntı var. 

Xbox’un yeni versiyonu olacak olan Xbox 720, 2013 yılının başında çıkacak deniliyordu. Ancak bu konuda biraz sıkıntı çıktı. Şimdi söylenenler arasında yine 2013 yılı var, ama bu defa 2013 yılının sonu. Arada aylar var, ama yapacak bir şey yok. Microsoft ne gerekçeyle bunu yaptı merak ediyoruz, ama bu konuda da bir açıklama henüz gelmedi. Şu an için sadece bekliyoruz. 

Xbox 360 şu an piyasada olan Xbox serilerinden bir tanesi. En yenisi de budur. Bu cihaz çıktığı zaman yok satmıştı. Hatta tam bir rakam vermek gerekirse 750 bin diyeceğim. Bu bir oyun cihazı için az bir rakam değil. Çünkü herkes sırf oyun için bir cihaz almak istemez. Bu nedenle bu rakamı küçümseyemeyiz. 

Çıkış tarihi hakkında herkesin hayalleri suya düştü. Bunun farkındayız, ama Microsoft duruma göre her şeyi değiştirebilir. Bu onun elinde. Bunu da unutmamak gerekir.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top