0
Apple’ın dünyaca ünlü modeli olan İPhone, son serisi olan İPhone 5’i bizlere sundu. Ancak daha İPhone 5’i bile tam tanıyamadan İPhone 5S haberleri çıkmaya başladı. İPhone 5S’in ne zaman çıkacağını bildiğini ve fiyatıyla ilgili bilgiye sahip olduğunu iddia eden bir firma var bu firmanın adı Jeffries. Bu firma ilginç iddialarda bulunuyor, ama gerçek mi o konuda bir fikrimiz yok. 
Firmanın bulunduğu iddiaya göre İPhone 5S, 2013 yılının Haziran ayında piyasaya çıkacak. Bu konuda kesin bir söylenti yoktu, ancak firma bildiğini iddia ediyor. İPhone 5S’in çıkış tarihi ile ilgili bulunduğu iddiadan sonra bir de İPhone 5S’in bazı özellikleri ve fiyatıyla ilgili bir iddiada bulundu. 

Jeffries yatırımcı şirketine göre İPhone 5S süper HD kamera ve ekrana, uzun ömürlü bir pile ve NFC özellğine sahip olacak. Ayrıca İPhone 5S’in fiyatı da şaşırtıyor. Eğer doğruysa İPhone 5S’in fiyatı 200-250 dolar bir fiyat olacak. Bu fiyat gerçekten çok düşük bir fiyat. En azından diğer İPhone’lara göre oldukça düşük. 

Şu an için bu bilgiler ne kadar gerçek bilmiyoruz, ama zaman geçmedikçe bu blgilerden başka bir bilgi de elde edemeyeceğimiz kesin.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top