0
NFS oyun serisi yıllardır severek oynadığımız oyunlardı. Son zamanlarda daha iyi oyunlar yapmaya başlayan NFS en son olarak NFS Run’ı çıkartmıştı. O oyun gelmiş geçmiş en kaliteli oyunuydu. Şimdi de Most Wanted efsanesini yeniden canlandırıyor. 
Bu oyun şu an piyasada ve ben aldım. Oyun eski Most Wanted’a göre çok iyi. Hem grafik, hem de ses bakımından oldukça üstün. Oyun her anlamda geliştirilmiş. Arabalar ve sesleri, değişik arabalara istediğimiz zaman binebilmemiz gibi özellikler eklenmiş. Arabalar haritanın çeşitli yerlerine saklanmış. Onları bulmamız gerekiyor. Örneğin bir Mercedes haritanın en kuytu yerinde. İyi markalar gerçekten iyi saklanmış. Onları bulmamız gerekiyor. Bulduğumuz zaman yanında durup “E” tuşuna basmamız yeterli oluyor. Hemen diğer arabaya biniyor. Bu şekilde araba değiştirebiliyoruz. 

Yarışlara gelince, yine eskisi gibi kaçak yapılıyor. Bu nedenle de birçok polis zaman zaman peşinize takılıyor. Yarışa başlamak için haritada belirtilen yerlere gidip arabaya patinaj çektirmeniz gerekiyor. A ve z tuşlarıyla bunları yapabiliyor. Patinaj çektirdiğiniz zaman onlara meydan okumuş oluyorsunuz ve yarış başlıyor. 
İşte bu şekilde maceralı bir oyun yazılmış. Oyun diğer oyuncular tarafından da sevilecek mi, bunu zamanla hep beraber göreceğiz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top