0
YouTube bildiğimiz gibi dünyada en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi. İnsanlar artık müzik dinlerken bile YouTube’a giriyor. O kadar yaygın hale geldi. Şimdi de YouTube’a bir rakip çıktı. Vuz.net 
Vuz.net editörleri çok hızlı videoları kontrol ediyorlar ve sitede öyle yayınlıyorlar. Böylece içerik bakımından kötü olan videoların gösterimi engelleniyor. Videolar Bize ulaşmıyor. İzleyenler açısından bu gerçekten iyi. Sitede çeşitli kategoriler bulunuyor. Örnek verecek olursak eğlenceli, komik, ilginç, eğitsel gibi kategoriler oluşturulmuş durumda. Bu siteye Facebook ile giriş Yapabiliyorsunuz. Kullanım kolaylığı olması için bu tip özelliklere başvurulmuş. Siteye girdiğiniz anda karşınıza ilk olarak son eklenen videolar çıkıyor. En son ve güncel videoları izleyebilirsiniz. 

Vuz.net güzel bir özellik daha eklemiş kendine. Yeni vizyona giren filmlerin fragmanlarını sizlere sunuyor. Biten maçların özetlerini de atılan gollerin tekrarlarını da bu sitede video olarak bulunacak. 
Sitede bulunan videoların altına kendi adınızla yorum atabiliyorsunuz. Ayrıca sitedeki videoları Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak da mümkün.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top