0
Yeni bir kablosuz fare arıyorsanız sizin için çok ideal olan Darkeye'i önereceğim. Kendisi son derece kullanışlı ve pratiktir. 
Fare piyasası ilk olarak alttan top ile hareket eden fareler ile açıldı. Bu daha sonradan kablolu ve lazerli farelere döndü. Bayağı zamandır kablolu ve lazerli fare kullanıyoruz. Bu fareler hareket açısından daha iyiydi. Teknoloji geliştikçe insanlar zamanla kablolardan sıkıldı. Farklı bir fare arayışı içine girdiler. Bir süre sonra da lazerli ve kablosuz fareler çıktı. Bunlar güçlerini pillerden alıyordu. Bu fareler daha kullanışlıydı. Uzaktan kullanım imkanını bize sunuyordu. Kablosuz farelerin gelişmesiyle şimdi de ortaya Darkeye çıktı. 

Farkeye daha kullanışlı. Iki elle de kullanılabilecek. Çünkü farenin yapısı buna uygun olarak yapılmış. Bu farelerin pil sorunları gündemde. Darkeye bu fareye pil tasarrufu düğmesi koymuş. Bastığınız zaman bu evine tasarruf yapıyor. 

Bu fare 10 metreye kadar bağlantı kopması yapmıyor. 
Bu farenin asıl özelliği her zeminde çalışabiliyor olması. Fare cam, mermer, koyu yüzeyler gibi farelerin çalışması zor olan zeminlerde kolaylıkla çalışıyor.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top