0
Samsung şu sıralar durmak nedir bilmiyor. Son zamanlarda gerçekten çok çalışan Samsung son olarak Galaxy S3 Mini için açıklamalarda bulunmuştu. Ortada yine bazı dedikodular var. Dediğim gibi, sadece dedikodu. Samsung’dan şu an bir açıklama gelmiş değil. 
Samsung bu defa farklı bir telefonun peşinde. Yine Galaxy S3’ten yola çıkan Samsung’un bu defa fikirleri değişik. Bu defa Galaxy S3’ün Q klavyelisini piyasaya sürmeyi planlıyor. Dokunabildiğimiz, fiziksel tuşlardan bahsediyoruz. Q klavye bir Galaxy S3 düşünün. Samsung topluma şu mesajı vermeye çalışıyor. Galaxy S3 çok sevildi. Biz de sizin için Galaxy S3’ün çeşitli versiyonlarını sizin için yapacağız. Belki dokunmatik kullanmak istemeyen vardır. Fiziksel olarak tuşlara dokunarak kullanmak isteyen de olabilir. Bu nedenle Samsung ilk versiyonu 20 milyondan fazla satmış bir telefon seçiyor. Bu telefonun ilerleyen zamanlarda daha değişik versiyonlarını da çıkarabilir. Ne de olsa galaxy S3 ödül almış bir telefon. 
Q klavyeli Galaxy S3 Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanacakmış. Samsung yeni çıkartacağı telefonda hızı da önemsiyor. Tıpkı diğerlerinde olduğu gibi. ARM Cortex A15, 1.7 GHz işletim sistemi kullanacak. Şu an çıkıp çıkmayacağı belli değil. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı için biz çıkacağını sanıyoruz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top