0
Electronik Arts’ın muhteşlem oyunlarından bir tanesi olan Medal of Honor serisinin yeni oyunu Warfighter çıkış tarihi açıklandı. Herkesin uzun zamandır haber beklediği bu oyun yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulacak. 
Medal Of Honor serisinin geçmişte çok başarısı var. 50 milyon kopyanın üzerinde satan oyunları var. Bu defa piyasaya süreceği oyunla gerçek askeri savaş tecrübesini bizlere sunacak. Bu oyun çoklu olarak oynanan en iyi oyun olacak gibi. Ayrıca bu oyunu diğer oyunlardan farklı kılan şey haritaların gerçek olması. Bu oyunda tam olarak 8 farklı dünya haritası var. Dünyamızdan 8 bölge. Bu oyun gerçeğe en yakın oyun olacak. Daha önce bu kadar gerçeğini görmüş olamazsınız. Bu oyun U.S Tier 1 operatör askerleri tarafından yazıldı. Gerçek dünyaya uyarlanan Medal of Honor Warfighter dünyada yaşanan terör olaylarını da yakından anlatıyor. 
Medal of Honor Warfighter Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için bu hafta içinde satışa çıkacak.

http://www.10line.net sitesinde yyaınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top