2
IPhone 5 yakında tanıtıma çıkacak ama hakkındaki iddialar hala çıkmaya devam ediyor. IPhone’un kasasından, ekran boyutundan, kamerasından tutun daha neler neler internette yayınlandı. Şimdi de sıra IPhone 5’in kulaklığına geldi. IPhone 5’in kulaklığı resimde gördüğünüz ve aşağıda yayınladığım videoda göreceğiniz gibi iki ses deliğinden oluşuyor. Bir Tanesi resimde görünüyor. Diğeri ise geniş bir delik ve kulaklığın yan tarafında. 

Tinhte.vn sitesinde IPhone 5’e ait olduğu öne sürülen kulaklıkların bir videosunu yayınladı. Merkezi Vietnam olan site kulaklıkların Foxconn fabrikasından geldiğini açıkladı. 

Videoda anlatılan IPhone 5 kulaklıkları anlatılıyor. Videoda konuşulanlardan bir bölüm şöyle: “Elimde yakında sunulacak iPhone 5’in yeni kulaklıkları var. Bu kulaklıklar Vietnam’daki Phax Co fabrikasında üretildi. Kulaklıktan çok at kafasına benziyorlar. Kulağınıza taktığınız zaman neredeyse fark edilmiyorlar..." 
Kulaklıklar diğer kulaklıklardan daha küçük ve taktığınız zaman kulağınız acımıyor. Yeni IPhone kulaklıkları Vietnam’da üretiliyor.


http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. yeni kulaklıklar ilginçmis. Küçük olmaları da iyi olmuş bundan sonra kulagimiz acımaz hiç yoktan

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle aynı fikirdeyim.

    YanıtlaSil

 
tic
Top