0
Samsung’un bu yeni cihazı gerçekten ilgi çekici. Samsunh insanların istediği, ya da isteyebileceği 2 teknoloji nimetini bir araya getirmiş. Samsung’un fikri harika. İnsanların istediği 2 şey ne olabilir diye düşünüyorsunuz. Bunlardan bir tanesi cep telefonu. Diğeri de kamera. Hem cep telefonu, hem de kalitesi yüksek bir kamera istiyorsanız işte onu Samsung yaptı. 

Samsung, Almanya’da halen devam etmekte olan IFA fuarında yeni ürününü tanıttı. Cihaz Android 4.1 Jelly Bean’i kullanıyor. Ayrıca en yeni teknolojilerden olan 3G ve 4G teknolojisi de cihazda mevcut. Telefonda 3G ve 4G özelliğinin sayesinde internete girmeniz de mümkün. Çektiğiniz fotoğrafları internet ortamında paylaşabilirsiniz. 

Kamera 16 MP çözünürlüğe sahip. 1920 x 1080 çözünürlüğünde görüntü kaydedebiliyor. Samsung Mobil İletişim Birimi Başkanı JK Shin konuşmasında şöyle dedi: "Sosyal ağların giderek büyümesi ve akıllı telefon ile tablet kullanımının yaygınlaşmasıyla günümüzde insanlar, sözlerden daha fazlasıyla haberleşir hale geldi. Yaşadığımız deneyimleri giderek daha çok fotoğraf ve video ile diğerlerine aktardığımız bir dönemde, GALAXY Camera da bu amaç doğrultusunda tasarlandı. ” 
Cihaz ayrıca çekilen fotoğrafları da düzenlemenize olanak tanıyor. 4.8 HDLCD ekran, 1.4 GHz 4 çekirdekli işlemci, 8 GB dahili hafıza ve hafıza kartı yuvası. Ayrıca cihazın ağırlığı sadece 305 gram. 

Samsung rakiplerine bu hamlelerle çok darbe vurdu.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top