0
Uzun yazılarda PDF modu kullanılır. Sayfalarca Word dosyasıyla uğraşmak istemezsiniz. Uzun Word dosyalarınızı nasıl PDF’ye dönüştüreceğinizi anlatayım. 

Bazı dosyaların PDF versiyonları bizden istenebilir. Uzun Word dosyaları pek zahmetli oluyor. Bu tip işlerde ne yaparız? Word’ü PDF’ye mi kopyalarız? Ya da PDF’den alınacak metni Word’ün içine mi atarız? Hayır. Bu kadar uğraşmanıza gerek yok. Tek bir programla işinizi halledebilirsiniz. PDF dosyalarını Word’e ya da Word’ü PDF’ye, Word’ü Text’E ya da Text’i Word’e dönüştürmek mümkün. 

Size önereceğim program “First PDF” adında bir yazılım. Bu yazılımı buradan indirin. Bazen koyduğumuz linkler bozulabiliyor. Programa ulaşamayabiliyorsunuz. Bu nedenle Google’da Firs PDF adıyla arattırmanız gerekebilir. 
Bu programın boyutu çok küçük. İndirmek de kolay kullanmak da. Aynı anda birden çok PDF dosyasını Word’e ya da Text’e dönüştürebilirsiniz. Bir özelliği daha var. bu program PDF dosyalarını resme dönüştürebiliyor. Ancak resme dönüştüreceğiniz PDF dosyaları az olmalı. Program şu formatları destekliyor: DOC, RTF, TXT, BMP, JPG, GIF, PNG, TIF. 

Programı bütün Windows’larda çalıştırmak mümkün.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top