0
Bu virüs programı küçük işletmeler ve ev kullanıcıları için ideal bir yazılım. Bilgisayarınızı virüslere ve zararlı yazılımlara karşı çok güzel koruyacaktır. 

Bu programın yapabildiklerini sizlere aktarayım: 
  1. İnternete bağlandığınız zaman otomatik olarak e-postalarınızı, ekli dosyaları, internetten indirilen dosyaları, hızlı mesajlaşma programlarından gönderilen dosyaları virüslere karşı tarar. 
  2. Solucan, virüs ve Truva atlarına karşı sizi etkili biçimde korur. 
  3. Virus Scan Windows® gözatıcısı ile entegre olarak dosyalarınız etkin ve kolay şekilde taranmasını sağlar. 
  4. Zararlı veya şüpheli dosyalar ve kodlar hemen tespit edilir ve temizlenir. Temizlenemeyen türden olanlar silinir veya karantinaya alınır. 
  5. WormStopper özelliği ile kendini hızla yayan solucanlar durdurulur. 
  6. ScriptStopper özelliği ile yeni türden, metin bazlı virüslere karşı koruma sağlar. 
  7. İstenmeyen ufak internet yazılımlarını (spyware, adware, webdialer) tespit eder ve durdurur. Bu yazılımlardan bazıları kimlik bilgileriniz çalan casus yazılımlar, istenmeyen reklam yazılımları ve telefon hattınızı haberiniz olmadan kullanan yazılımlarıdır. 
  8. Virus Scan Dünya genelindeki virüs aktivitelerini bir harita aracılığı ile size sunarak mevcut ve yeni tehlikelerden haberder olmanızı sağlar. 
  9. McAfee'nin güncelleme dosyalarını saat farklerinden etkilenmeksizin Dünya'nın farklı bölgelerinde çalışan AVERT çalışanları yazmaktadır. AVERT güvenlik sektörünün en öncü ve saygın araştırma birimlerindendir. 
  10. Internete bağlandığınız anda VirusScan kendini otomatik olarak günceller. 

Bu hizmetlerin hepsini size sunan VirusScan’ı indirmek için tıklayın. İndireceğiniz link bir torrent linkidir.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top