0
Dünya markası IPhone için artık çift sim kart desteği geliyor. Aklınıza bu cümleyi okuduğunuzda gelen düşünce muhtemelen şudur. “Hımm, Çinliler yine IPhone’un bir çakmasını yapmış”. Ancak bu defa IPhone çakma falan değil. Apple’ın kendi IPhone’u. Yüzde yüz orijinal. 

Nasıl mı oluyor? Apple çift sim kartlı IPhone üretmeyecek. Çift sim kartı destekleyecek bir aksesuar üretecek. Bu aksesuar çift sim desteği veriyor. Ayrıca IPhone’unuzu dışarıdan gelebilecek darbelere karşı koruyor. Tıpkı bir kılıfa benziyor. Bu aksesuar iki telefon taşıma derdinize bir çözüm getirdi. İki hattınızı da IPhone 4S’de çalıştıran aksesuar tek tuşla kartlar arasında geçiş yapma özelliğine sahip. 

Bu aksesuardan yurt dışına gittiğinizde de faydalanabiliyorsunuz. Örneğin yurt dışında yabancı hat aldınız. İkinci hat olarak onu kullanabilirsiniz. 

ThumbsUp iş geliştirme müdürü olan Wojtek Kolan bu aksesuarın hangi fikir üzerine çıktığı konusunda şöyle bir açıklama yaptı: "İş için ve kişisel kullanım için birden fazla telefon taşımanın yarattığı sıkıntılardan bahsederken sadece iPhone'unuzu kullanarak ikisi arasında geçiş yapmanın hayatımızı ne kadar kolaylaştıracağını fark ettik. Bu aksesuar, iki telefon yüzünden eli kolu bağlananlar için ideal. Aynı zamanda teknolojiyi hayatınızı kolaylaştırmak ve masraflarınızı azaltmak için kullanmanın da mükemmel bir örneği." 
Aksesuar bu ay içinde piyasaya çıkacak. Ülkemizde satışa sunulacak mı sorusuna cevap vermek için zorlanıyorum. Bu henüz belli değil.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top