3
Güncelleme: Değerli okuyucularımız ve futbol severler. Elbette ülkemizde her şey gibi lig maçlarımızı izlemekte pahalı. Ama unutmayın bu nedenle asla internet üzerinden illegal şekilde maçları izleme hakkını elde edemezsiniz. Blogumuzda yapılan denetlemeler sonucu bu yazının blog içeriğimize uymadığı ve kurallara aykırı olduğu anlaşıldığından bu güncellemenin uygulanması şart görüldü. Ama sizi mağdur etmemek adına internetten yasal yollardan nasıl Lig TV izlersiniz hemen bahsedeceğiz.

İnternetten Lig TV İzleme

İnternetten Lig TV izlemek artık çok kolay ve yasal Lig TV'nin resmi sitesi olan DigiturkPlay sitesine giderek istediğiniz maçı internetten legal şekilde izleyebilirsiniz. İnternetten Lig TV izlemek için bütün paketleri satın almanıza gerek yok. Sadece bir maçı izlemek istiyorsanız tek bir ödeme yaparak izleyebilirsiniz.

Lig TV Fiyatları

Fiyat konusuna gelecek olursak sizi zorlamayacak fiyatlar tercih edilmiş. Ama fiyatlar maçlara görede değişiyor. Örneğin görselde gördüğünüz gibi Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşması 26 lira iken Akhisar Belediyesi - Elazığspor maçı 6 lira. Bizce maçlara göre fiyatlar gayet uygun. Ayrıca kalitede cabası. Bütün ücreti kendiniz ödemek zorunda değilsiniz. Her hafta bir arkadaşınızda maçı izleyebilirsiniz. Bu sayede maç daha ucuza gelecektir.



İnternetten Kaliteli Lig TV İzleyin

Fiyatlara göre Lig TV kalitesi çok uygun diyebiliriz. Bildiğiniz gibi illegal yayın yapan sitelerin sunduğu görüntüler izlenmeyecek düzeyde ve donuyor. bu maç esnasında sizi eminiz çok rahatsız ediyor. O zaman Digiturkplay adresinden Lig TV izlemek en akıllıca yöntem.

Türkiye’de birçok insan futbol tutkunu. Bu tutkunluklarını da çoğu zaman dile getiriyorlar. Nasıl dile getirdiklerini bir örnekle pekiştireyim. Örneğin Türkiye ligindeki maçları hiç kaçırmıyorlar. Bazen kombine biletle maçlara bile giderler. Futbol için kavga ettikleri bile olmuştur. O derece futbol tutkunları var. Maçı izleyenlerin yanında bir de izleyemeyenleri düşünmek lazım. Bazıları çeşitli sebeplerden dolayı izleyemiyorlar. Örneğin izlemeye gitmeye vakitleri olmuyor. Evlerinde de Lig TV yok. Ne yapacaklar bu insanlar? Eğer evlerinde internetleri varsa Lig TV’ye falan gerek yok. 

İnternetten Lig TV maçları nasıl izlenir? Size vereceğim linke tıklayın. Tek yapmanız gerek bu. Bu linkten maçları izleyebilirsiniz. 

İnternetiniz kotalı ise...
de fark etmez. Yine de korkmayın. Bir maç sizin en az 100, en fazla 200 MB internetinizi harcar. Bu da parasal olarak pek bir değer etmez. Kotasızların zaten sorunu yok. Şu her zaman yaşadığımız takılmaları da bu sitede yaşamıyorsunuz. İnternetinizin hızı diplerde değilse sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. 

İyi seyirler.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. Yorumlar yönetici tarafından kaldırıldı...

    YanıtlaSil
  2. Aslında fiyatlar gayet uygun insanlar neden hala internetten illegal şekilde izlemeye çalışıyor anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  3. demek ki hoşlarına gidiyor. :D

    YanıtlaSil

 
tic
Top