25
2012 yılının mart ayında çıkan bu oyun aylardır binlerce kişi tarfından oynandı. Hala da oynanmakta. Ben de bir denemek istedim. Oyun güzel. Ancak bazı hatalar da sizi beklemiyor değil.

Blades of Time oyununda biraz ilerlediğiniz zaman göreviniz bitince 4 duvar üstü açık bir yerde kapalı kalıyorsunuz. Bu yere girdğiniz kapıdan çıkmanız gerekiyor. Ama çıkamıyorsunuz. Oyunda biraz hata var. Normaldir olabilir. Düzeltmenin de bir yolunu buldum. Bunu şimdi sizinle paylaşmak istiyorum. Bayağı bir araştırdım. Emek harcadım. En sonunda denedim ve oldu. 

Bir dosya indirmeniz gerekiyor. O dosyayı bu linkten indirin. Şimdi gerisini anlatacağım. 
Bu dosyayı indirdikten sonra oyuna crack yaptığımız yer var, oraya atacaksınız. Oyunun masa üstünde kısa yolu varsa ona dosya konumunu aç deyin. Oyunun kurulu olduğu yer açılır. Ardından oraya bu indirdiğimiz dosyanın içinde olan bin dosyasını kopyalayın. Oyunun kurulu olduğu yer zaten crack yaptığımız yerdir. Oraya atarken kopyala ve değiştir deyin. Yapacağınız başka bir şey yok. Oyuna girin ve kapı artık açık kalsın.

Kesinlikle işe yarıyor. Çok emek harcadım. Teşekkürleri yorum atarak ve reklamlara bir kere tıklayarak edebilirsiniz. Teşekkürler :)

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. Arkadaş çok doğru söyledin. Yukarıya yapılan terbiyesizceyprumu kaldırdım. Kusura bakmayın. ama seninkini kaldırmıyorum haklı konuşuyosun.

    YanıtlaSil
  2. şifre istiyor arkadaşım

    YanıtlaSil
  3. merhaba. şimdi sana bir yol daha önereyim. aslında kapı kapanma sorunu falan yok. bu oyunun bir parçası. zamanı geriye alma özelliğini kullanarak bazı yaratıklarla çift kişi savaşıyorsun. kapıyı açma özelliğinde de öyle yap. indirdiğin rarda şifre varsa kullanma. Benin anlattığım özellik sana tüm oyunda lazım olacak. zamanı hangi tuşla geriye alındığını unuttum. oyunu oynayalı çok uzun zaman oldu. sen o tuşu biliyorsun eminim. bu nedenle o tuşu kullan. Yapacağın şunlar. Kapıyı açmak için kullandığın dümen var. çeviriyorsun. -onu çevir ve hemen kapının önüne git. kapı hemen kapanacak aldırma. Sonra zamanı geri al. iki kişi ol. böylece asıl kişi kapının önünde duracak. ikinci kişi de o dümeni çevirmeye gidecek. kapı açılırken hemen karşı tarafa geçeceksin. nasıl yapcağını anlamadıysan daha detaylı anlatabilirim. Yorum atman yeterli

    YanıtlaSil
  4. sanırım artık linki görebiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  5. ancak o dosyayı indirmeden nasıl bu bölümü geçeceğinizi yularıdaki uzun yorumda anlattım. aslında dosyaya falan gerek yok. bu oyunun bir parçası. kadın 2 kişi olabiliyor. zamanı geri alarak. o özelliği kullanın. Bu sayede biri kapıyı açarken asıl kişi de demir parmaklıkları geçebilecek.

    YanıtlaSil
  6. ikisi de işe yaramıyo

    YanıtlaSil
  7. Yaraması lazım. Kesin yarar. Dosyayı indirme. Anlattığımı dene. zamanı geri al ve asıl karakterle kapının yanına git. Böylece zamanı geri aldığın karakter orda kapıyı acacak ve sen de kapının önünde duracaksın. kapı acıldığında kapanmadan hemen karşı tarafa geçeceksin.

    YanıtlaSil
  8. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ARIYODUM

    YanıtlaSil
  9. Rica ederiz. Faydalı olduğu için mutluyuz.

    YanıtlaSil
  10. denemeden yazıyorum 2 saat boyunca neler denedim yapamadım insallah calısır

    YanıtlaSil
  11. Bu dosya olmazsa yorumlarda uzunca bir anlatımım var. ona bir bak. nasıl yapılacağını anlattım. kesin olur

    YanıtlaSil
  12. EMEYINE ELLERINE SAGLIK

    YanıtlaSil
  13. ayşegül-malik-me4 Eylül 2013 10:10

    sa

    YanıtlaSil
  14. ayşegül-malik-me4 Eylül 2013 10:10

    sagol kardes

    YanıtlaSil
  15. la olm o bölümdeyken zaman döndürücü daha açık değil

    YanıtlaSil
  16. ggg. bu oyunu oynadım ve bitirdim. oyunda herhangi bir sorun yok. sadece oyunun özelliği olan zamanı geri alma ve karakterin bunu görebilmesi ve görürken hareket edebilmesi özelliğinin farkında değilsiniz. Zamanı geri alan karakter 1. karakter kapıyı açmak için çarkı çevirirken 2. karakter bunu görecek ve gmrürken demir parmaklıkların önünde bekleyecek. parmaklık açılırken hemen geçecek. zaten gemezse parmaklık anında hızlı bir şekilde kapanır. tıpkı zamnı geri alma özelliğini kullanmadığında olduğu gibi.

    YanıtlaSil
  17. Arkadaş bu çiçeklere nasıl tutuncaz oyunun başlarında bi yer

    YanıtlaSil
  18. zamanı nasıl geri alıyoruz acillllll lütfen

    YanıtlaSil
  19. teşekkürler işe yaradı.zamanı geri alma fln hikaye, daha o bölümde öyle bir özelliğin yok!!!

    YanıtlaSil

 
tic
Top