0
Turkcell akıllı telefonlar için bir kampanya başlattı ve akıllı telefonlar %36’ya varan bir oranla ucuzlama geçirdi. 339 liradan satışa sunulan akıllı telefonlar acayip ucuzladı. 

Turkcell’in başlattığı bu kampanya pazartesiden itibaren başlıyor ve yılsonuna kadar devam ediyor. Huawei, Samsung, LG, HTC, Turkcell, Nokia, Sony ve Blackberry markaları için geçerli olan kampanya çoğu insanı akıllı telefon sahibi yapacak gibi. Turkcell’in genel müdür yardımcısı Emre ayın şunları dedi: “Yeni kampanyamız dahilinde müşterilerimiz hem çok cazip koşullarla akıllı telefon sahibi olabilecek hem de kendilerine akıllı telefon deneyimini bir an önce yaşayabilmeleri için armağan ettiğimiz bedava internetin keyfini çıkaracaklar”. 
Turkcell MaxiPlus5, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Mini 2, Nokia 500, Blackberry Curve 9380, HTC ChaCha, Sony Xperia Tipo, LG Optimus L3, Huawei Ascend Y100 markaları kampanyaya dahil edilecek. Turkcell bir sürü avantajın yanında internet, müzik indirme gibi hizmetleri de sunacak.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top