0
Speed Moto Android işletim sistemli cepler için çok güzel bir uygulama. Bu oyunda Android cebinizin dokunmatik hassasiyetinden en yüksek safhada faydalanıyorsunuz. 3D olan bu oyun telefonunuzun ekranının tozunu attırıyor. Görüntü kalitesi bakımından görenleri etkileyen oyun gerçekten çok kaliteli. 

Oyunda motoru nasıl kontrol edeceğinize gelince cep telefonunuzun hassasiyeti bunu belirleyecek. Örneğin IPhone’larda telefonu sağa sola sallayınca ekran kağıdı değişiyor. İşte tam da bu özellikten bahsedeceğim. Telefonunuzu sağa doğru hareket ettirirseniz, eğimi sağa doğru olursa motor sağa doğru hareket ediyor. Tam tersi olur da telefonu sola doğru eğerseniz motor sola gidecektir. Keskin manevralar yapmanın yolu, aniden telefonunun eğimini değiştirmektir. Hafif dönüşlerde telefonun yönünü hafif hafif değiştirmeliyiz. 

Bu uygulama Android cihazlarda nelere izin verir? 

Ses ayarları: Bu uygulamayı kurarken verdiğiniz izinler telefonunuzun ses ayarlarını değiştirebilir. 

Kesinliği düşük konum: Bir tabletin konumunu yaklaşık olarak belirleyebilecek izinler verebilir. Siz bu uygulamaya izin verdiyseniz ve kötü amaçlı uygulamaları da yüklediyseniz, bu kötü uygulama yaklaşık olarak yerinizi belirleyebilir. 
GPS konum: Tabletin küresel konumlandırma sistemi gibi önemli konum kaynaklarına erişim sağlayabilir. (Eğer izin verdiyseniz.) 

İnternet erişimi: Uygulamaya izin verdiğiniz zaman ağ yuvaları oluşturma izni vermiş olursunuz. 

Belleğe erişim, silme- değiştirme: Bu uygulamaya izin verdiğiniz anda belleğinize erişime izin vermiş olursunuz. Belleğinize dosya yazma iznini de vermiş olursunuz. 

Ağ durumunu görüntüleme: Bu uygulamaya bu izni verirseniz tüm ağları görür.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top