0
Samsung dünyada sayılı markalardan bir tanesidir. Bir çok markanın arasında sıyrılıp gelen Samsung bugün çok iyi yerlerde. 

2010 ve 2012 Haziran ayları arasında Samsung, ABD’de 21.25 milyon sattı. Sizce bu satış rakamlarının arasında en popüler olanı hangisi? İlk aklınıza gelen Galaxy S3 olacaktır. Ya da Galaxy S2. O da olmadı Galaxy Note. ACE’de aklınıza gelen diğer bir seçenek. Ancak hiçbiri de değil. 

Samsung’un bir sürü modeli var. Hepsini birden alasınız geliyor. Ancak bunun mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. İçlerinden en çok hoşumuza gideni seçeceğiz. İşte bu seçtiğimiz telefon herkes tarafından seçilmiş ise bu telefon Samsung’un en popüler telefonu olur. 
Samsung’un en popüler, en çok satılan telefonuna gelince o telefon “Galaxy Prevail”. İşte o ismi duydunuz. Neden bu telefon Samsung’un en çok satanları arasında yer alıyor, merak konusu. Telefonun özellikleri o kadar iyi de değil oysa. 3.2 inç ekran, 320 x 480 ekran çözünürlüğü, 2 MP kamera ve 2.3 Android işletim sistemi. Gördüğünüz gibi çok ilgi çekici özellikleri de yok. 

Bu bilgiye nereden ulaştığımıza gelince: Bu bilgiye Samsung-Apple mahkeme belgelerinden ulaştık. Mahkemede varını yoğunu ortaya koyan Samsung, bazı bilgileri de bu şekilde gündeme getirmiş oluyor.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top