5
Activision’ın en güzel oyunlarından biri olan Prototype oyun pazarından yerini kimseye kaptırmıyor. Yakın zaman önce oyunun devamı geldi. 1. oyun birkaç yıl önce çıkmıştı. Bu yıl da 2. oyunu çıktı. Ancak oyun biraz sorunlu gibi görünüyor. 

Prototype 2’de herkes sorun yaşıyor. İntenet sitelerinde forumlara bakın, ya da oyun indirebileceğiniz sitelere de bakabilirsiniz. Her yerde Prototype 2’nin hata verdiğinden, oyuna girdiğinizde kastığından bahsediyor. Ben de bir denemek istedim. Normalde sistemim fazlasıyla yetiyor. Normal kurulumu yapıyorsunuz. Hangi sürüm olduğu önemli değil. Ben ilk önce FLT sürümünü indirdim kurdum oyun kasmaya başladı. Daha sonra ayarlarını düşürürsem kasmaz diye düşündüm. Belki sistemim yetersizdir dedim. Ancak ayarları en düşüğe getirdim, yine de kasma gitmedi. 

Oyun kasması hala devam ediyordu. Tekrar internet sitelerini ziyaret ettiğimde yorumlarda sürüm değiştirin yazıyordu. Bu defa SKIDROW sürümünü indirdim. Kasmaz ümidiyle kurdum. Ama aynı sorun tekrarladı. Farklı farklı yorumlar okudum. Bazıları sürücüleri güncelleyin diyor, bazıları da başka crack atın diyor. Ancak hiç biri fayda etmiyor. Sürücüler güncel. Crack da düzgün. 
Prototype 2 kasma sorununu nasıl çözeceğinizi merak ediyorsunuz elbette. Ancak bunu çözmenin şu anlık bir yolu yok. Oyun bozuk. Ne yaparsanız yapın şu an o kasmayı düzeltemezsiniz. Yorumlarda bazıları düzeliyor diyor, inanmayın. Yorumu atan, ben hiç kasmadan oynuyorum diyor. Kesinlikle inanmayın. Hepsi yalan. 

Yapmanız gereken bir süre o oyunu oynamamak. Beklediğiniz süre içinde çözüm bulunacaktır.

Yorum Gönder

  1. ben gayet güzel oynuyorum skidrow sürümünü :) hiç kasma masma yok.

    YanıtlaSil
  2. Kasma oluyor. Çünkü oyunun kaçak sürümünü indiriryorsunuz. Bu oyun yazıcılarını yeni bir yöntemi.

    YanıtlaSil
  3. ya bu ne ya kasmaktan başka birşey yapmıyo, olum oynanmıyo ki zaten :((((

    YanıtlaSil
  4. Kısa zamanda kasma sorunu çözülecek. Size yardımcı olacağız. Bu arada sistem gereksinimlerini karşılıyor mu bilgisayarınız? Bizimle sistem gereksinimlerinizi paylaşır mısınız?

    YanıtlaSil

 
tic
Top