0
Tablet piyasasının en ucuz ama en kaliteli olan tabletini tanıtıyorum. Polypad Mini 5 Androıd tablet, bulabileceğiniz tabletlerin en ucuz olanlarından. 500-1000 arası fiyat biçilmiş tabletleri görmek istemeyenler için işte en ucuz Android tabletlerden biri olan Polypad Mini 5 Android tabletin teknik özelliklerine geçmeden önce küçük bir hatırlatma yapalım; Herkesin satın almak isteyeceği en ucuz Android tablet bilgisayarları size tanıtmaya devam edeceğiz. Yine her zaman olduğu gibi küçük bir açıklama yapalım. Fiyatların zaman içinde düşebileceğini ya da artabileceğini lütfen unutmayın

Polypad Mini 5 Android Tablet Özellikleri

1. Depolama alanınız 2 GB. 
2. RAM belleğiniz ise 256 MB. 
3. Ekranınızın genişliği 4.3 inç. 
4. İşletim sistemi Android. 
5. Görüntü çözünürlüğü sizi memnun edecek seviyede. 480 x 272.



Tabletin ana özellikleri böyle. Tabletin özelliklerini gördüğünüzde bu tabletin ucuz olduğunu anlamışsınızdır. Çünkü herkesin de anlayabileceği gibi ünlendirebileceğimiz, değişik bir özelliği yok. Zaten bu nedenle ucuz. Fiyat aralığı alacağınız yere göre değişir. Ancak uçurum bir fiyat aralığı beklemeyin. 

Tabletin fiyatı 180 TL civarında. Tabletin isminden araştırarak çeşitli sitelerden ya da mağazalara bizzat giderek araştırabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
tic
Top