0
Ofis programları bilgisayarımızda yeri geldiği zaman en çok kullandığımız programlar oluyor. Yazı yazmamız gerekebiliyor, excelde hesaplamalar yapmamız gerekebiliyor, ya da powerpointte sunum yapmamız icap ediyor. Microsoft’un ofis programı çok pahalı. Kaçak kullanmakta ahlaka uygun bir davranış olmadığından yapmıyoruz. Yapan yapıyor ama yapmayanlarımız da var. yapmayanlarımız nereden bulacak peki ofis programını? Microsoft’un ücretli programını kullanmak istemiyorsanız “Open Ofis” programını kullanın. Programı buradan indirebilirsiniz. 

Size avantajları neler olur? Anlatayım: 

1. Open ofis çok kullanılan bir programdır. Microsoft Ofis’in yerini fazlasıyla tutar. 

2. Size ilk avantajı bilgisayarınızda yer kaplamaz. Boyutu 150 MB’tan fazla değildir. Microsoft’un GB’lık ofisini kullanmaktan sonra Open Ofis’in MB’lık ofisini kullanırım daha iyi. 

3. En büyük avantajı ise şudur.
“Ücretsiz”. Programı serialsiz tamamen bedava bir şekilde kullanın. Microsoft sizden ilk fırsatta serial ister. Bu nedenle bu program size çok şey sunar. 

4. Program bedava olmasına rağmen size Microsoft Ofis’in sunduğu her şeyi sunar. 

5. Programı indirmek çok kolay. Hem yasal, hem de boyutu küçük. 

6. Programın içinden bize sunduğu bir hizmet olan Word’u kullanalım. Zaten indirip kullandığımızda sunduğu kolaylıkları fark edeceğiz. Örneğin Word’de yazı yazarken çok kullandığınız kelimeleri otomatik olarak doldurur. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak zorunda kalmazsınız. 

7. Kelimeleri kendi doldurması bile büyük kolaylık değil mi? Diğer hizmetleri olan powepointte de bir sürü değişik özellik var. Ben sadece birkaçını anlattım. Deneyim görmek için linkten indirin.

Yorum Gönder

 
tic
Top