0
Google’da çalışmak isteyen milyonlarca kişi çalışmak istiyor; ama orada verilen bir görevi kimse yapmak istemiyor. O görev öyle bir görev ki kişilerin psikolojisini bozuyor. Mutlaka psikiyatra görünmeniz gerekiyor. Aksi takdirde “kafayı üşütmek” tabiri tam size uygun bir laf olarak kalıyor. 

Adı açıklanmayan eski bir Google çalışanına bu iş verilmişti. Yaptığı iş de şuydu. Her gün saatlerce kan, şiddet, kafa kesme, çocuk ve hayvan pornosu görüyor, bu görüntüleri çok abartılı olarak tanımlıyor. Adı açıklanmayan çalışan şunları söyledi: "Google federal kuruluşlardan birinin benimle konuşmasını istedi ve o gün terapiye ihtiyacım olduğunu anladım. Kadın bana son derece sıradan eylemler içeren bazı resimler gönderdi ve ilk tepkimin ne olduğunu sordu. Ben de 'bu iğrenç bir görüntü' dedim. Resim sadece bir baba ve çocuğunu gösteriyordu." 
Bu işte sadece 1 yıl çalışabiliyorsunuz. Çünkü bu iş sözleşmeli. En fazla 1 yıl çalışabiliyorsunuz. Ancak o 1 yıl size yetiyor zaten. Google bu işte çalışanlar için bir destek merkezi oluşturmalı. Ancak bunu yapmamış, yapacağa da benzemiyor.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top