0
Facebook her gün milyonlarca ziyaretçi alıyor. Bu milyonlarca ziyaretçi her saniye bir şeyler paylaşıyor. Bizde sürekli paylaşımlarda bulunuyoruz. Özellikle kendimize albüm oluşturup resimler depoluyoruz. Peki, bu fotoğrafları kimler görüyor? 

Facebook’ta bir sürü arkadaşımız var. Bu arkadaşlardan hangileri Facebook’a koyduğunuz fotoğrafları görüyor. Normalde Facebook’un ayarları ya sadece sizin görmenize, ya sizinle arkadaş olanların görmesine, ya da duvarınıza bakan herhangi birinin görmesine izin verir. Bu sizin yapacağınız ayara bağlıdır. 

Antivirüs devi McAfee, Facebook için bir uygulama geliştirdi. Bu uygulama sizin için büyük kolaylık sağlayacak. Facebook’ta bir fotoğraf paylaştınız diyelim. Ancak bazı arkadaşlarınızın görmesini istemiyorsunuz. Bu durumda ne yaparsınız. Arkadaşlıktan çıkarmak da bir çözüm yolu ancak bunu yapmak istemiyorsunuz. Bu durumda tek yapacağınız şey McAfee’nin geliştirdiği Facebook uygulamasını kullanmak. Bu uygulama bazı arkadaşlarınıza fotoğraflarınızı gösterirken, bazılarına göstermeyecek. 
Bu uygulama çok işinize yarayacak.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top