0
Sosyal paylaşım sitelerinde bir sürü paylaşımlarda bulunuluyor. Özellikle Facebook’ta her saniye paylaşım yapılıyor. Fotoğraflar, videolar, durumlar…

Biz Facebook kullanıcıları bazen paylaşılan şeylerden sıkılırız. O kadar çok paylaşılır ki gözümüz onları gördüğünde hemen o haberi geçmeye çalışırız. Yaygın olarak paylaşılanlardan bir tanesi de bebek fotoğrafları. Bazen o kadar sıkıyor ki görmek istemiyoruz. Ancak bu mümkün değil tabi. Arkadaşımız olan kişi paylaşıyorsa mutlaka görüyoruz. Görmemenin yolu ya o arkadaşı Facebook adresimizden sileceğiz, ya da aboneliğinden çıkıp haberlerini görmek istemediğimizi belirteceğiz. Ancak bunu yaptığımız zaman o kişini kalbi kırılabilir. Bu işe bir çözüm gerekiyordu ve o çözüm bulundu.

Facebook tarafından geliştirilen uygulama dertlere derman olacak. Bebek fotoğraf görmekten sıkılan binlerce insana hitap eden bu uygulama sizi o eziyetten kurtaracak.
Facebook’un bu yeni uygulaması bebek fotoğrafı yerine seçtiğiniz fotoğrafları görmenizi sağlayacak. Sürekli paylaşılan bebek fotoğraflarından sıkıldıysanız bu uygulama bire bir. Bu uygulamayı kullanmanız bebeklerden nefret ettiğiniz anlamına gelmiyor. Bebek fotoğrafları görmekten sıkılmış olabilirsiniz, ya da bebek fotoğraflarını Facebook’ta paylaşmanın gereksiz olduğu düşüncesine sahipsinizdir. Kendinize vicdan azabı çektirmeyin.

Yorum Gönder

 
tic
Top