0
Facebook, kısa zaman önce Face.com’u satın almıştı. 40 milyar fotoğraf kapasitesi bulunan Face.com ile Facebook büyük şeyler yapmayı planlıyor. 

Facebook satın aldığı Face.com adresine özel bir kamera geliştirdi. “Facedeals” adındaki bu kamera sizi daha ucuza hizmet verdirecek. Facedeals’a üye olan herkes bu hizmetten yararlanabilecek. Geliştirilen bu kamera sizi yüklediğiniz fotoğraftan tanıyacak ve ucuza hizmet görmenizi sağlayacak. ABD’nin Tennessee eyaletinin Nashville kentinde bulunan Redpepper reklam ajansı bu kameranın geliştiricisi. Ajans kısa zaman önce bu kamerayı test etmeye başladı. 
Facebook aylar önce Face.com’u satın altığında ne yapacağını açıklamamıştı. Konu hakkında adeta tek kelime etmemişti. İşte şu sıralar Facebook’un Face.com ile ne yapacağını öğrenmiş durumdayız. İsteyen her Facebook kullanıcısı Facedeals’a üye olacak. Daha sonra Facedeals kameraları tarafından tespit edildiği restoranlarda ucuza yemek yiyebilecek. 

Ancak şu da var ki, Facedeals siz Facebook’a ne kadar fotoğraf yüklerseniz o fotoğrafları bünyesine kaydedecek ve sizi dünyanın her yerinde tespit edebilecek.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top