0
Android işletim sistemi en çok tehdit alan işletim sistemidir. Kendinizi virüslerden korumazsanız cep telefonunuz aşırı zarar görecektir. Cep telefonunu geçin maddi zararlar da görebilirsiniz. Öyle virüsler var ki, anlatılamaz derecede tehlikeli. İnsanların yapamadıklarını yapıyorlar. 

Android cebinizi korumak için size önereceğim program Dr.Web Anti-virus Light. Bu programı indirmek için tıklayın. Uygulama Google Play’de 75.200 indirilme sayısına ulaşmış. 

Bu program sizi virüs ve malwarelerden koruyacaktır. Bu uygulama ilk olarak 1992 yılında ortaya çıktı. Tam 20 yıl önce. Üreticisi Rus üretici Doktor Web. Oldukça popüler bir virüs programı. Bu uygulama cihazınızın performansını etkilemez. Performans düşüşü yaşamazsınız. Daha önemlisi Android cihazların pil sorununa bakarak bu uygulama çok pil harcamaz. Uygulamayı Android cihazınıza kurduğunuz zaman bir kısa yol oluşturup kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Özellikleri:
  1. Hızlı bir tarama yapar ve sadece tehlikeli dosyaları tarar. Bu da tarama zamanını kısaltır. 
  2. Tehditlerin geçmişine bakabilirsiniz. Sildiğiniz virüslere, karantina altına alınanlara… Ayrıntılı göz atma özelliği mevcut. 
  3. Oldukça kullanışlı bir program, kolayca ulaşabileceğiniz kısa yollar da mevcut.
http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top