0

Bu yazımızda ucuz Android tabletlerden biri olan Artes i708 'i tanıtmaya çalışacağız. Artes i708 tabletimiz Android 4.0 işletim sistemini taşıdığı için ilgimizi çekti. Şimdi Artes i708'in diğer özelliklerini vermeden ve fiyattan bahsetmeden önce kısa bir bilgilendirme yapalım.

Blogumuzda zaman zaman ucuz Android tablet PC yazılarına yer veriyoruz. Tablet PC almak isteyenler ve Android kullanmak isteyenler için en ucuz Android Tablet PC yazılarımızdan birine en ucuz Android tabletler linkinden ulaşabilirsiniz. Bu yazılarda tabletler hakkında işinize yarar özellikleri yazarken aynı zamanda fiyatta veriyoruz; ama fiyatların zaman içinde değişebileceğini unutmamanızı tavsiye ediyoruz. Yazılarımızı güncel olarak takip ederseniz fiyatlarında güncel olduğundan emin olabilirsiniz. Şimdi fiyat ve özelliklere geçelim;

Artes i708 Tablet PC en ucuz 260 Lira.

İnternette yaptığımız kısa bir araştırma sonucu internet fiyatları arasında en ucuzunun 260 lira olduğunu gördük. Az sonda sayacağımız özelliklere bakacak olursak bize göre bu gayet uygun bir fiyat. Şimdi anlaşılır bir şekilde özellikleri vermeye çalışalım.

Artes i708 Özellikleri.

Genel özelliklerinden bazıları şu şekilde; Ekran boyutu 7inc ve elbette ki dokunmatik ekran. Ram kapasitesi 1Gb olan tabletimizin 1 adette USB girişi mevcut. Wi-fi özelliği elbette ki var. Android 4.0 işletim sistemine sahip cihazımızın maalesef Bluetooth özelliği yok. Bunun yanında dahili 3G modeminin olmadığınıda söylemek isteriz. Şimdi özelliklerinin detaylarına girelim.
  • CPU: Allwinner A10 Cortex-A8 İşlemci 1GHz
  • Ekran: 7-inch 16:9 1024 * 600 TFT LCD, 5 nokta çoklu dokunmatik Capacitive Ekran
  • Ram: 1GB DDR3
  • Harddisk: 8 GB NAND FLASH
  • SD Kart Özelliği: 128MB-32GB Micro SD(T-Flash) destekler
  • Enerji Detayları: 5 Saat Wi-Fi aktif kullanım, 8 Saat Müzik kulaklıkla, 4 Saat üzeri video, HDMI çıkışı 2.5 Saat
  • Office Özellikleri: WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXT Görüntüleyebilir
  • Grafik Özellikleri: MALI 400 Grafik işlemcisi
  • Video Çıkışları: HDMI 720P to 1080P HD HDMI çıkış
  • Desteklediği Diller: Afrikaans, Bahasa Indonesia, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English, Espanol, French, Hrvatski, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Malay, Netherlands, Norsk bokmal, Polski, Portuguese, Romana, Rumantsch, Slovencia, Slovenscina, Suomi, Svenska, Suomi, Svenska, Swahili, Tagalog, Tieng Viet, Turkce, Zulu, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Korean, Japanese, T-Chinese, S-Chinese 

Yorum Gönder

 
tic
Top