0
Galaxy S3 piyasaya çıkmadan önceki duyurularda 3 farklı seçenek ile duyurulmuştu. Özelliklerinde fazla bi değişiklik yok aslında. Hatta hiç yok. Değişiklik sadece hafıza seçeneklerinde. 16, 32, 64 GB hafıza seçenekleriyle duyurulan Galaxy S3'ün sadece 16 ve 32 GB'lık versiyonları piyasaya sürülmüştü. Ancak yakın zaman önce Galaxy S3'ün 64 GB'lık versiyonu da piyasaya sürülmeye başlandı.

Siparişleri alınmaya başlanan telefon kısa zamanda fabrika çıkışı müşterisine teslim ediliyor. Galaxy S3'ün 64 GB'lık versiyonu fiyatıyla dikkat çekiyor. 16 GB'lık Galaxy S3'e göre yarı yarıya pahalı olan 64'lük versiyon satın almak isteyenlerin elini yakacak gibi. 1.176.00 Kanada Dolarından satışa sunulan Galaxy S3 64 GB siparişinizle birlikte en erken 1, en geç 2 günde size teslim ediliyor.
64 GB'lık Galaxy S3'ün piyasaya sürülmeyeceği konusunda haberler çıkmıştı. İşte bu haberle Samsung, ortaya atılan haberlerin yalan olduğunu da kanıtlamış oldu.

Tam olarak piyasaya sunulmayan ürün, internet üzerinden satış yapan sitelerde biraz pahalı olabilir. Samsung kendisi piyasaya sürdüğünde fiyatı daha da düşecektir.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top