0
Galaxy S3 kısa sürede bir sürü satışta bulunmayı başardı. Herkesin hemen satın almak istediği ancak sadece bazı insanların satın alabildiği Samsung Galaxy S3’ün en çekici 5 özelliğini sizlerle paylaşmak istedim. Galaxy S3’e olan ilginiz sizi bunları okumaya itecektir. 

Otomatik ışık ayarı: Galaxy S3 bildiğiniz gibi çift kameralı. Ön taraftaki kamerası sizin gözünüzü takip ediyor. Bu özelliğe sahip. Siz internette gazete okurken veya dolanırken ışığı ortama göre ayarlıyor. 

Hızlı paylaşım( S Beam ): küçük bir dokunuşla 1 GB boyutundaki bir dosyayı paylaşabilirsiniz. Gerekli olan sadece Galaxy S3’ün Wİ-Fİ Direct özelliği. 

Kaliteli fotoğraf çekme: 8 MP kameraya sahip olan Galaxy S3, sıfır gecikmeyle art arda çekilmiş 8 fotoğraftan en iyi olanını seçer. Seçimi size bırakmaz. Otomatik olarak seçiyor. 
Akıllı arama ve akıllı uyarı özellikleri: Samsung Galaxy S3 sizi hiç uğraştırmadan aramaları bile otomatik yapar. Tek yapmanız gereken telefonu kulağınıza götürmeniz. Akıllı uyarı özelliği de çok ilginç. Örneğin telefonu uzun süre kullanmadınız. Sonra elinize aldınız. Galaxy S3 kısa bir titreşimle sizi uyarıyor, gelen mesajlar ve çağrılar hakkında size bilgi veriyor. 

Pop-up play özelliği: Bu özellik aynı anda iki işi görmenizi sağlıyor. Telefonda bir işlem yaparken aynı anda ekranın diğer bölümünde video oynatmanız mümkün. 

Bu özellikleri okuduğunuzda şaşırdığınıza eminim. Çünkü çoğu Galaxy S3 kullananların bile bilmediği özellikler.

Yorum Gönder

 
tic
Top