0
Yandex-Twitter iş birliği ile başlayan durum sonucu, tweetlerinizin Yandex arama motorunun sonuçlarına çıkmaya başladı. Bu durum ilk olarak Rusya’da kullanılmaya başlandı. Bugün itibari ile de Türkiye’de uygulamaya konuldu. 

Bu yeni tweet arama işi anahtar kelimelerle oluyor. Yazdığınız kelimeler hangi tweet’in içinde geçiyorsa o tweet ya da tweetler karşınıza çıkıyor. Ya da tweet arama işlevini Twitter.yandex.com.tr adresinden yapabiliyorsunuz. Bu adres sadece tweet aramak için geliştirildi. 

Bu hizmete içeriği gizli tweetler dahil değil. Gizliliğe saygı duyularak geliştirilen tweet arama hizmeti Twitter kullanıcılarının hoşuna gitti. 
Ayrıca bu hizmetin bizim işimizi kolaylaştırır yanı da var. Yandex hesaplarına giriş yapan ve profilleri Twitter hesabıyla bağlantılı kullanıcılar, Twitter’da takip ettikleri hesapların tweetlerini özel bir şekilde görebiliyor. Diğer bir olay da şu: Twitter iletilerine buradan cevap yazabiliyorsunuz. Yandex emin adımlarla bağlantılar kurarak genişlemeye devam ediyor. Twitter ile bağlantısını kurdu. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top