0

Microsoft’tan harika bir kampanya geliyor. 2 Haziran 2012 ile 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ya da Ultimate yüklü yeni bir bilgisayar alanlar için Windows 8’e geçiş sadece 29 lira olacak. Bu büyük kampanya asla kaçmaz. Eğer bilgisayar almayı düşünüyorsanız verdiğimiz tarihler arasında alın.

Kampanya 131 ülkede geçerli olacak ve güzel ülkemiz Türkiye’de de kampanya uygulanacak. Yapılan açıklamalara göre bu kampanya Windows 8’in satışa sunulmasından itibaren yapılacak olan ilk kampanyalardan biri ve devamı kesinlikle gelecek.

Kampanyadan yararlanmak için gerekli koşullar çok basit. Verilen tarihler arasında uygun ve geçerli bir OEM Orijinallik Sertifikası içeren Windows 7 işletim sisteminin ön yüklü olduğu bir bilgisayar satın almanız yeterli.  Bilgisayarınızın Windows 8 için uyumlu ve sistem özelliklerini karşılıyor olması da elbette şart. Bu kampanyadan yararlanan herkes üç aylık Microsoft desteğine de sahip oluyorlar. Ayrıntılı bilgi arayanlar için;
http://windowsteamblog.com adresi ya da http://blog.microsoft.com.tr/windows-8-release-preview-yayinladi.html adreslerini ziyaret etmeniz yeterli.

Yorum Gönder

 
tic
Top