1

Bilgisayarımızın yazılımlarının ve bilgisayarımızın aparatlarının yazılımlarının sürekli güncel olması şarttır. Özelikle güvenlik sorunlarının son zamanlarda sık sık yaşanması ve bilgisayarın stabil çalışması için yazılım güncellemeleri olmazsa olmazdır.

Yazılım güncellemeleri bir aparatı ya da bilgisayarı ilk kez kurduğumuzda da bize çok sıkıntı veren bir durumdur. Bilgisayarın düzgün çalışması için bir çok sürücünün yüklenmesi gerekir. Bir mouse bir klavye için bile çoğu zaman sürücü gerekebiliyor ve bu sürücülerin yüklenmesi ya da güncellenmesi cidden zaman alıyor. Şimdi bu zamanı kısaltacak ve bize çok az zahmet verecek bir programdan bahsetmek istiyoruz. Ücretsiz Sürücü Güncelleme Programı SlimDrivers...

SlimDrivers'ı bilgisayarınıza kurduğunuzda gerekli olan tek şey internet bağlantısıdır. Düşünün bilgisayarınıza format attınız ve hiç bir donanımın sürücüsü yüklü değil. Kablo ile internete bağlanıp SlimDrivers'ı yükleyin. Gerisini o halledecektir.

SlimDrivers Özellikleri;

  • Ücretsiz sürümü mevcuttur. İsteyen ücretli sürümü kullanıp daha fazla özellik elde edebilir
  • Bilgisayarınızı tarayarak yüklü bütün sürücüler ile ilgili bilgi toplar
  • Eksik olan ya da güncel olmayan sürücüleri tespit eder ve tam isimleriyle size bildirir.
  • Sürücü yükleme işlemi başlamadan önce geri yükleme noktası oluşturarak güvenlik önlemi alır
  • Tek tıkla eksik olan ya da güncel olmayan sürücülerin son sürümlerini bilgisayara indirip kurar
  • Kurulum bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı ister

Bahsettiğimiz gibi yapmanız gereken tek şey bilgisayarınızı taratmak ve neler eksik veya güncelliğini yitirmiş görmek. Size rapor edilen sürücülerin yanında güncelleme butonları çıkar. Tıkladığınız zaman hemen sürücüyü indirmeye başlar. İndirme işlemi bittikten sonra otomatik olarak sürücüyü kurar. Bundan sonra bilgisayarınızdaki driverlar için endişe duymanıza gerek yok. SlimDrivers kullanabileceğiniz ücretsiz en iyi Driver Update programıdır. SlimDrivers İndir (CNET Sayfasından).

Yorum Gönder

  1. ücretsiz sürümü yetersiz gibi. çünkü daha dün bir sürü driver ım eksik olmasına rağmen tarama yaptığımda bana eksik yok diyor. ücretli sürümünü bilmiyorum kullanmadım

    YanıtlaSil

 
tic
Top