0

Warner Bros Mortal Kombat'ı yeniden çekmeyi planlıyor. Bunun için hikayenin son Tv Serisi yapan yönetmen olan Kevin Tancharoen ile anlaşmaya vadrığı söyleniyor. Filmin hikayeyi farklı bir yöne götürmesi bekleniyor. Dedikoduları aktarmaya çalışalım. Fakat daha en başında olduğu için herşeyin değişmesi muhtemel bunu unutmayın.

Söylenenlere göre filmde büyük değişiklikler olacak. Bu değişikliklerden en büyüğü filme yeni karakterin ekleneceği yönünde. Bu karakterin kendi halinde biri olacağı ve başta hiç birşeyden haberdar olmayacağı konuşuluyor. Klasik senaryo yani. Daha sonra özel güçlerinin farkına varan karakterin iyi ve kötü arasında bir seçim yapması gerekecek. Karaketer gelişimini bu şekilde sağlayacak.

Bildiğiniz gibi Mortal Kombat'ın oyunları da çeşitli platformlarda mevcut. Serinin diğer filmleri ise şu şekilde; Mortal Kombat Ölümcül Dövüş ve Ölümcül Dövüş 2 şeklidedir. Bununla birlikte hikayenin animasyon serileri ve TV serileride vardır. Son yapım Mortal Kombat: Legacy TV serisidir.

Yorum Gönder

 
tic
Top