0
Android için Max Payne IOS'un ardından Google Play Store'da satışa sunuldu. Android işletim sistemli cihazınız varsa uygun bir fiyata son zamanların en çok konuşulan oyunlarından biri olan Max Payne'in mobil versiyonunu alabilirsiniz.

Rockstar Games geçtiğimiz haftalarda IOS için Max Payne Mobile'ı yayınlamıştı. Yakın zaman önce de Android işletim sistemi için çıkan oyun Google Play Store'da 2.99 dolardan satılıyor. Android için çıkan Max Payne'in iki farklı versiyonu olduğunu hatırlatmak isteriz. Nvidia Tegra çipsetli akıllı telefonlar için grafik geliştirmeleri, geliştirilmiş fizik efektleri ve parçacık efektleri bulunacak. Diğer çipsete sahip cihazlar için ise IOS için yayınlanan sürüm ile aynı grafik özelliklere sahip olacak.

Oyunun boyutuna gelince 2.99 dolar ürün 24 MB boyutunda. Bu dosyayı indirdikten sonra oyun için 1.33 GB alana ihtiyacınız olacak. İndirme ve güncellemeleri elbette Wi-Fi üzerinden yapmanızı tavsiye ediyoruz. Son olarak oyunun hangi telefonlar ve tabletler tarafından oynanabileceğini belirtip yazıya son verelim. Uyumlu telefon ve tablet bilgileri Google Play Store'dan alınmıştır;

Motorola Razr, Razr Maxx, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation,HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S,Samsung Galaxy Note, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, Sony Walkman Z Series Media Player, Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom,Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, HTC Jetstream .

Yorum Gönder

 
tic
Top