0

Yakın zaman önce avea çok güzel bir kampanya ile iPhone 3GS'leri çeşitli şartlarla kullanıcılara sundu. Kampanyaya göre avea hat sahipleri uygun taksitlerle iPhone 3GS'ye sahip olabilecek. Ayda 1 lira taksitle 36 ay vade ile iPhone 3GS sahibi olabilirsiniz. Elbette durum bulunduğunuz tarifeye göre değişiklik gösteriyor. Örneğin aylık 97 liradan fazla bir ücret ödüyorsanız iPhone 3GS ye ayda 1 liraya sahip olabiliyorsunuz. Diğer tarifelerinize göre vade sayısı değişmemekle birlikte ödediğiniz rakam değişiyor.

İphone 3GS savaşına Turkcell'de dahil oldu. iPhone 3GS'nizi Turkcell'den taksitli alabileceğiniz gibi peşinde alabilirsiniz. Avea'nın kampanyasına göre en büyük farkıda bu. Fiyatı ise 323 Euro olarak belirlenmiş. Taksitli almak isteyenler Turkcell iPhone 3GS adresinden tarife bilgilerini ve diğer detaylı bilgileri alabilirler.

İphone 3GS'yi peşin alanlar için çeşitli avantajlarda bulunuyor. Özellikle 3 ay boyunca 3GB interneti 33 liraya alabiliyorsunuz. Durum ülkemizde bu şekilde. Yurt dışında aynı kampanyalar mevcur fakat yabancı operatörler iPhone 3GS'yi para ile değil sadece taahhüt ile veriyorlar.  

Yorum Gönder

 
tic
Top