0
En yeni temalardan birini tanıtmak istiyoruz. Genel olarak temanın sitili yeşil ve doğa içerikli. Kişisel Wordpress teması arayanlar için bir çözüm olabilir. Doğanın tonlarını sevenler bu güncel temayı istedikleri gibi kullanabilirler. Bir kaç özelliğini vererek başlamak istiyoruz.

Menu en üstte yer alır. Yatay menü ile header arasında boşluk bulunur. Görsel açıdan desteklenmiştir. Gölgelerde görsel açıdan bu boşluğu desteklemektedir. Header olarak harika bir doğa fotoğrafı kullanılmış. Hemen altında paylaşımlar başlamaktadır. İki sütundan oluşan temanın bileşenler sütunu sol taraftadır. sağ tarafta paylaşımlarımızı görebiliriz. Tema'nın hızlı olması için en sade şekilde tasarlandığınıda eklemek gerek. Şimdilik Wordpress için geliştirilmiş olan tema ileride Blogger, Joomla belki diğer blog çeşitleri içinde geliştirilecek. Ön izleme yapmak isterseniz aşağıdaki resimleri kontrol edebilirsiniz.



Bu Wordpress teması Box.net 'e upload edilmiştir. En güncel sürümündedir. Aşağıdan indirebilirsiniz. Dosya boyutu 721 KB... Direk Link...


Yorum Gönder

 
tic
Top