0

Uzun zamandır konuşulan Bing'teki değişiklikler bir bir gerçekleşmeye başladı. Google'ın pazardaki payını düşündüğümüzde diğer bütün arama motorları gibi Bing'inde çok daha fazla çalışması gerektiği aşikar. Bing kullanıcılarına daha isabetli sonuçlar ve daha basit arama imkanı vermek için arama motorunda yeniliklere gidiyor. Bu yenilikler ilk duyurulduğunda kullanıcı dostu olacağı vurgulanmıştı. Yeniliklere baktığımızda kullanıcı dostu bir ara yüz yapılmak istendiğini görebiliyoruz.

Bing'te değişiklikler yavaş yavaş uygulamaya konuluyor. İlk duyurulduğunda sosyal medya içeriklerine de çok fazla önem verileceği arama sonuçları arasında sosyal ağ paylaşımlarınında gösterileceği söylenmişti. Daha o özellik kullanıma sunulmuşa benzemiyor. Zaten son güncellenen görsel aramadaki değişiklikler sadece Bing USA için geçerli. Biz ise Bing'in International sürümünden yararlanıyoruz. Değişiklikleri kendiniz görmek için lokasyonunuzu Amerika şeklinde değiştirebilirsiniz.

Bing'in görsel arama motorunda çok önemli ve görsel aramalarımızı pratikleştirecek yenilikler yapıldı. Sitil olarak Google görsel arama hizmetine benzetildiği gün gibi açık. Sağ taraftaki sütuna popüler görsel aramaları eklenmiş ki gerçekten faydalı olacağını düşünüyoruz. Bing'teki değişiklikleri takip etmeye devam ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top