0
Bill Gates’in külüstürü 80.000 dolara alıcı buldu. 

Bill Gates’in eskiden kullandığı 79 model Porsche bir Alman vatandaşı tarafından 80 bin dolara alındı. 1979 model Porsche 911 Turbo, Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Dorotheum Müzayade Salonu’nda açık arttırmaya sunuldu.

İlginç olan şu ki 79 model bir Porsche’a neden bu kadar yüksek bir para verdiler. Bu soru hakkında çeşitli söylentiler var. Bir bakış açısı diyor ki Bill Gates’in ruhsat ve kayıt bilgilerini elde etmiş oldu. Belki de bu bilgiler için bu kadar yüksek fiyat verdiler 79 model Porsche’a. Aracın yeni sahibi Bill Gates’in bilgilerinin yanında Microsoft’un bilgilerini de elde etmiş oldu. Bu yönden bakılırsa 80.000 dolar bu işe değer.
Austrian Times gazetesinin röportajına göre, Bill Gates artık böyle havalı arabalara ilgi göstermiyor. Bill Gates 28 milyar dolar bağış yaptıktan sonra bile 61 milyar dolar kadar büyük bir serveti var. 

Bill Gates 5 kişilik ailesi ile gezeceği zaman minivan kullandığını da röpörtajı yapanlara itiraf etti. Ancak bunun yanında Bill Gates’in garajında arada bir kullandığı Porsche’da var.

Yorum Gönder

 
tic
Top