0

Micosoft’un çok uzun zamandır üstünde çalıştığı sosyal ağı so.cl herkes tarafından kullanılabilir olarak hizmete açıldı. Daha önce sadece Amerika’daki birkaç üniversitenin öğrenicilerinin kullanımına açık olan so.cl şu an herkes tarafından kullanılabilir durumda.

Microsoft’un sosyal ağı so.cl sitesini kullanmak için iki farklı yol var. Birincisi Facebook hesabınız yardımıyla bağlanabilirsiniz. Bu yöntem daha önceden de açıklanmıştı. So.cl sitesinin özellikle Facebook’a bir rakip değil onunla paylaşım yapan bir sosyal ağ olacağı vurgulanmıştı. İkinci giriş yöntemi ise Windows Live IDleriniz. Bir çok insanın Windows Live ID’sinin olduğu kesin. Bakalım bu basit kullanım yöntemleri so.cl’nin kullanım oranlarına etki edecek mi?


Siteyi incelediğimizde site aramalar üzerinde kurulu gibi görünüyor. Bing arama motoru ile yapacağınız aramalar sizin paylaşımlarınız yerine geçebiliyor. Bu da so.cl’yi diğer sosyal ağlardan ayıran özelliği. Diğer özellikler ise bir çok sosyal ağ ile benzerlik gösteriyor. Tasarımı Google Plus’ı andırırken Twitter ve Facebook’tan esinlenilen özelliklerin olduğu gözden kaçmıyor. So.cl merak edenler buyursun. 

Yorum Gönder

 
tic
Top