0
Bilgisayarlarımıza karşı yapılan saldırılar arttıkça güvenliğimizi sağlamak için Antivirüs ve Malware tespit programlarının önemi her geçen gün artıyor. Bir çok kişinin ücretli antivirüs kullanma imkanı olmadığından çoğumuz ücretsiz programları tarcih ediyoruz. Ücrestiz olmasına rağmen çok başarılı antivirüs programları yok değil. Şimdi size hem ücretli hem ücretsiz ve iki versiyonuda bulunabilen antivirüs programlarını tanıtmaya çalışacağız. son zamanların en çok indirilen ve en popüler programlarını seçmeye çalıştık.

Avira Antivirüs

Son zamanların en başarılı antivirüs programlarından biridir. Bir çok testte ücretsiz versiyonuyla bile çok başarılı bir performans sergilemiş bir programdır. Çok sayıda insanın kullandığı bu programı eğer orta düzey bir bilgisayar kullanıcısıysanız, yani çok sık saldırıya uğramıyor ya da saldırılarda direk hedef alınmıyorsanız Avira Antivirüs programının ücretsiz versiyonu bile sizi korumaya yetecektir. Sürekli güncellenen veritabanıyla sizi güvende tutabilecek bu programı kendi sitesinden indriebilirsiniz. Programın Türkçe desteği mevcuttur. İnternetteki güvenliğinizide başarılı bir şekilde sağlar.


Avast Antivirüs

Özellikle çok uzun zamandır ücretsiz versiyonu ile bilgisayarlarda yer alan Avast hala çok fazla tercih edilen bir antivirüs programıdır. En büyük özelliği dediğimiz gibi ücretsiz olmasıdır. İnternette gezinirkende sizi zararlı sitelere karşı uyarır. Geniş zararlı veritabanı ile sizi korumaya aday bir antivirüs programı diyebiliriz. Programın Türkçe desteği vardır. 


AVG Antivirüs

Yine testlerde başarısını kanıtlamış özellikle ücretli versiyonu ile ses getirmiş bir programdır. Ücretsiz versiyonu ile de bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Geniş bir zararlı veritabanı vardır. Orta düzey kullanıcılar için yeterlidir diyebiliriz. Türkçe desteği mevcut.


Yorum Gönder

 
tic
Top