0

Neden Galaxy S 3 hiç düşündünüz mü? 

Onu şimdinin en iyi telefonu yapan özellikleri neler? Yakın zaman önce tanıtılan Samsung Galaxy S 3 tanıtımıyla bile olay yarattı. Yüksek performans ve performansına göre düşük enerji tüketimi ile gözde telefonlar arasına girmeyi başaran Galaxy S 3’ün albenileri neler hemen göz atalım.

  • Geniş ekran ve kaliteli görüntü…

4.8 inclik ekranıyla oldukça kullanışlı olacağa benziyor. Bir telefon için ekranı oldukça büyük diyebiliriz. Bununla beraber ekranında ilk defa kullanılan Super Amoled HD teknolojisi sayesinde ön plana çıkan bir telefon.


  • Sahibiyle harika iletişim ve kullanım kolaylığı…

Ses ve yüz tanıma teknolojisinin ileri düzey geliştirilmesi ve bu telefonda kullanılması harika bir özellik diyebiliriz. Bir kişinin resmini çektiğinizi düşünün. Bir daha onun resmini çekerseniz telefon o kişi tanıyacaktır. Bunun yanında ses komutlarıylada harika bir kullanım kolaylığı sunan Galaxy S 3 bu özelliği ile de en gözde telefon haline gelmiştir.

  • Görsellik ve şekil bakımından kullanım kolaylığı…

Onun için bazıları doğa ile bütünleşik telefon diyor. Zaten telefon görsel bakımdan güzel bir çakıl taşına benziyor. Elinizde tutarken de büyüklüğüne rağmen elinize oturduğu için size harika bir kullanım kolaylığı sunuyor.

  • Gelişmiş kamera…

En iyi kamera deneyimini yakalayacağınızı düşündüğümüz bir telefon. 8 MP lik kamerası sayesinde çok canlı görüntüler elde edebilirsiniz. Ayrıca kamera dediğimiz gibi yüz tanıma teknolojisinde çok başarılı. Bunun yanında gecikme süreside oldukça az. Saniyede 3 fotoğraftan fazla çekebilen Galaxy S 3 Best Shot özelliği sayesinde 8 fotoğraf çekiyor ve içlerinden en güzelini beğenmeniBest Shot özelliği sayesinde 8 fotoğraf çekiyor ve içlerinden en güzelini beğenmeni olanak tanıyor.

  • Popup özelliği…

Bu özellik pratikliği arttırmış diyebiliriz. Örneğin bir video seyrederken acilen başka bir şeye bakmanız gerektiğinde videodan çıkmanız ya da durdurmanız gerekmiyor. Videoyu küçültüp herhangi bir işlem yapabilirsiniz.

Saydığımız bu ve bunun gibi bir çok özelliği sayesinde daha piyasaya çıkmadan dünyanın en çok konuşulan telefonu haline gelen Samsung Galaxy S 3 yakın zamanda raflardaki yerini alacak…

Yorum Gönder

 
tic
Top