0
Mini iPad Söylentileri
Apple Yeni iPad modelini duyurmadan önce yeni çıkacak olanın Mini iPad olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Piyasada bir sürü dedi kodu dönüyordu. Amazonun tableti Kindle Fire çok önemli satış rakamlarına ulaşınca Apple’dan ona rakip çıkartması en olası şeydi. Sonra yeni tablet hazırlıklarına başlandığı açıklandı daha sonra ise tabletin mini olmadığı ortaya çıktı. Son olarak iPad’in son modelinin isim tartışmaları aray girince mini tablet dedikoduları biraz soğudu diyebiliriz.

iPad Mini şimdilerde yine en çok konuşulan konular arasına girmiş görünüyor. Amazon’un tabletine mutlaka rakip çıkartılacak ama ne zaman. Ucuz tablet pazarının ne kadar canlı olduğunu biliyoruz. Apple’ın bu pazarda yer almaması cidden büyük hata olurdu. Bununla birlikte aksini düşünenlerde var elbette. Tableti ucuz yapacağım diye kaliteden ödün verilmemesi gerektiğini düşünenler az sayıda değil. Apple ise bu sorunu 8GB depolama kapasitesi kullanarak gidermeyi planlıyor. Elbette ki isminden de anlaşıldığı gibi Mini bir cihaz olacağı için donanımlarda değişecek.

Uygun donanımla ucuz tabletlere en büyük rakip olmayı hedefleyen Apple iPad Mini fiyatlarını 200 ile 250 dolar arasında tutmayı planlıyor. Bunun yanında söylentilerin en önemlisi iPad Mini 'nin Ekim ayında tanıtılabileceği. Apple ismini de göz önüne alırsak bu fiyata tabletsiz kimse kalmaz diyebiliriz. Şunu unutmamak lazım ki rakiplerde boş durmuyor. Google piyasayı kızıştıracak yeniliklerle geliyor. Apple elini çabuk tutsa iyi olur.

Yorum Gönder

 
tic
Top