0

Sağlıkta yeni bir döneme adım atılıyor. Faturaların daha şeffaf olması ve hastaların daha doğru kararlar alabilmesi için özel hastanelere ne kadar ücret ödeneceğini gösteren yeni bir sistem üzerinde çalışılıyor. Hastaneni seç doktoruna ulaş sloganıyla geliştirilen projenin internet sitesi yakın zaman içinde hizmete girecek.

Özel hastanelerin hangi hizmetleri verdiği, doktorların meslek bilgileri, işlemlerin sayısal bilgilerine ve çalışma saatlerine ilişkin verilerin yer alacağı projede ihtiyacımız olan hizmeti seçip ne kadar fark ödeyeceğimizi görebileceğiz.

Bu proje sayesinde anlaşmalı özel hastanelerin anlaşmalı doktorlarının bilgisine erişebileceğiz. Sitede doktor da arayabileceğiz. İsim araması, şehir araması ya da branş araması yapabileceğimiz sitenin mobil versiyonu üzerinde çalışmalar hala sürüyor.

Genel olarak özel hastaneye ne kadar para ödeyeceğimizin bilgisine ulaşabileceğimiz sistemin hastalar için pratik olacağı kesin. Bunun yanında acaba özel hastaneye mi gitsem sorusuna bu sistemle daha kolay yanıt bulabileceksiniz. Fiyat farkını öğrenebileceğiniz sistemde kimin sizinle ilgileneceğini de bilmek hastaneye gitmeden önce karar vermek açısından iyi olacaktır.

Yorum Gönder

 
tic
Top