0

Tanıtıldığından bu yana en çok merak edilen konulardan biri Galaxy S 3’ün yazılımına erişilip erişilmeyeceğiydi. Bildiğiniz gibi bir çok cihazın Custom ROMları piyasada mevcut. Samsung Galaxy S III içinde aynı imkanın olup olmayacağı, cihaza erişimin mümkün olup olmadığı uzun zamandır konuşuluyordu. ChainFire isimli bir Android geliştiricisi Samsung Galaxy S III’ün içini araştırma fırsatı buldu.

Belki de Samsung başarısının arkasında yatan bu yazılım geliştirme çabalarına tam destek vermesi. Bu yüzden Samsung cihazlarını kilitsiz bir Bootloader ile sunuyor. Çoğu firma cihazına bu kadar kolay erişim fırsatı sağlamıyor. Samsung’un bu son modelinde eski modeller gibi root erişimi kolay olup olmayacağı tartışılıyordu. ChainFire isimli Android geliştiricisi kolaylıkla Galaxy S 3’e root erişimi sağladı.


Eklenmesi gereken, cihazın şu anki sisteminin tam stabil olmaması bu yüzden şu an cihazın root edilmesi herhangi bir şey ifade etmiyor. Cihaz çıktığında üzerinde çok değişiklik yapılmış olabilir. Yetkililer her seferinde bunun altını çizmekten geri kalmıyor. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top