0

Son yeniliği olan uygulama merkezinden sonra yeni bir gelişmeye imza atan Facebook kimsenin kendinden ayrılmasına başka sosyal ağlara kaymasına müsaade etmeyecek gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi Facebook yakın zaman önce App Center ismiyle kendine ait uygulama merkezini açacağını duyurdu. Şimdi ise dosya paylaşım hizmeti verecek.

Son zamanların en büyük tartışmalarından biri olan “Facebook Doyum Noktasına Ulaştı” tartışmalarına sanki bir gönderme niteliğindeki bu yenilikler insanları cezbedeceğe benziyor. Time Line yeniliği bir çok insanın canını sıksa da yine de Facebook’un kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor. şu günlerin Facebook ile ilgili en önemli gündemi elbette ki Halka Arz konusu. Bu yenilikler halka arzın başarısını desteklemek ya da herhangi bir talihsizliğe yer vermemek için de yapılıyor olabilir. Şunu söyleyebiliriz ki gayet yerine ve başarıyı getirecek değişiklikler. Facebook kullanıcılarının neye ihtiyaç duyabileceğini adeta ezberlemiş gibi duruyor.


Yakında hizmete girecek olan dosya paylaşım hizmetinde üst sınır 25 MB olarak belirlendi. Bu bir mail ile aynı alana sahip. Birçok dosya paylaşım hizmetiyle de neredeyse aynı boyutta. Buradan Facebook’un başka hizmetleri kullanmanıza gerek yok biz size yeteriz mesajı vermeye çalıştığı düşünülüyor. Dosya paylaşım hizmetinde exe uzantılı dosyaları ve ses dosyalarını paylaşamayacağız ama videolar paylaşılabilecek. 

Yorum Gönder

 
tic
Top