0

Çocukların telefonlarına tam kontrol geliyor. Bundan böyle ebeveynler çocuklarının cep telefonuyla neler yaptığını merak etmesinler. Bir cep telefonu firmasının verdiği bilgide çocuğunuzun hangi internet sitesine girdiğini merak etmenize gerek kalmadı. Artık 16 yaş altı çocuklarınızın cep telefonlarında tam kontrol sağlayabileceksiniz. Hem de uzaktan…

Verilen bilgilere göre bu uygulama sayesinde anne babalar çocuklarının sim kartına uzaktan erişebilecekler. O sim kart ile neler yapıldığını görebilecek olan anne babalar silinen mesajları bile okuyabilecekler. Çocuklarının hangi internet sitesine girdiğini ya da kiminle konuştuğunu da öğrenebileceğiniz bu uygulama sayesinde çocuklarınızın güvende olduğunu hissedebilirsiniz.


Son olarak şu özelliği söylemeden son vermeyelim. Çocuğunuzun cep telefonunun kapalı olması gereken saatleri ayarlayabilir ve telefonu isterseniz hemen kapatabilirsiniz. Özellikle ders saatlerinde çocuklarının cep telefonunu kullanmasını istemeyen ebeveynlerin çok kullanacağı bir özellik olduğu kesin. Uygulamanın bazı güvenlik problemleri çıkartacağını da düşünmeden edemiyoruz. Özellikle çocuğunuzun cep telefonuna ihtiyacı olduğu anda uzaktan kapatılmış bir cep telefonu onu kötü bir duruma sokabilir ya da bu uygulamaya anne baba dışında uzaktan biri erişebilir. Bunları göz önüne almanızda fayda var.

Yorum Gönder

 
tic
Top