0

Chrome 19 yayınlandı. Eğer Chrome kullanıyorsanız tarayıcınız muhtemelen güncellemeyi yapmıştır. Kullanmıyorsanız Google Chrome indirme sayfasından indirebilirsiniz. Peki Chrome 19'da neler var?

Son zamanlarda herkesin mobil teknolojinin üstüne düştüğünü söylemek doğru olur. Son araştırmaları herkes biliyor. Tablet ve akıllı telefon satışları arttı laptop ve masaüstü satışları geriledi. Durum böyle iken mobil hayatı görmezden gelmek Google gibi bir deve asla yakışmayacaktır. Chrome’un 19. Sürümünde özellikle mobil senkronizasyona önem verilmiş. Bunun yanında bu özellik geliştirilerek genel olarak Google hesabı senkronizasyonu şeklinde de kullanılabiliyor. Yani bir bilgisayardan diğerine geçtiniz ya da bilgisayarınızdan tabletinize geçtiniz. Bu durumda Chrome’un her şeyi ile kullanmaya başladığınız makinada sizi beklediğini bilmenizi isteriz.


  • Eklentiler ve hatta açık olan sekmeler diğer cihazlarla eşitlenebiliyor,
  • Yeni sekmeler sayfasına eklenen bir buton yardımıyla bilgisayar ve diğer cihazlarınızda açık olan sekmelere ulaşılabiliyor, en son gezdiğiniz sayfaları görüntüleyebiliyorsunuz,
  • Tablet ya da akıllı telefonunuzu eşitlemek istiyorsanız Android için Chrome Beta’yı kullanıyor olmanız gerekiyor…


Yorum Gönder

 
tic
Top