0
Amazon Kindle Fire isimli 7inc boyutundaki tabletiyle piyasada büyük ses getirmişti. Hatta küçük boyutlu tablet için Pazar payında liderliği elde etti. Bu beklenenden büyük başarı Amazonu piyasaya yeni tablet sürmeye itti ve resmi bir açıklama olmamakla birlikte konuşulanlar Amazonun daha büyük boyutta bir tablet üreteceği yönünde.

Amazonun planladığı tablet boyutunun 8.9 inc olacağı konuşuluyor. İşin ilginç yanı Apple küçük boyutlu ucuz tablet pazarında kendine yer edinebilmek için 7inclik tablet üretmeyi planlarken Amazon kendine büyük boyutlu tablet pazarında yer edinmek için 8.9inclik tablet üretmeyi planlıyor.


Amazon’un 7inclik tableti Kindle Fire Android işletim sistemiyle çok büyük bir başarı yakalamış ve piyasaya farklı bir bakış açısı getirmişti. Apple tarafından çıkan söylentiler sürekli Kindle Fire’a rakip olmak ve pazardan pay elde etmek için iPad Mini çıkartılacağı yönünde. Bunun yanında son zamanlarda pek fazla konuşulmasa da Google’ın kendi tabletini üretme planları da yok değil. Piyasay çok karışacağa benziyor. Amazon’un yeni tableti hakkında şu an için hiç bilgi yok ama gelişmeleri takip ediyoruz.

Yorum Gönder

 
tic
Top